For Seilere

Velkommen til Færderseilasens nye målby Tønsberg.

Tønsberg havneområde er et av de mest trafikkerte havneområdene i hele Norge med ca 1600 skipsanløp og nesten 8000 betalende båtgjester i året.

I havna vil seilerne kunne slappe av og møte andre seilere i «Sailors Lounge» på Støperiet som ligger rett over gangbrua ved Tønsberg brygge..

Tilgang til de ulike arenaene: 

Som seilere vil dere få et lilla armbånd som gir tilgang til «Sailors Lounge» og eget VIP-område på konserten. Dette båndet får dere når dere registrerer ankomst.

Mat og drikke:

Mer informasjon kommer

Langs bryggeområdet er det tett i tett med hyggelige restauranter, på Torvet vil det være matmarked. Bak MC Donalds i Nedre Langgate ligger det en Kiwi-butikk. 

Konsert fredag:
Dersom dere er på plass tidlig fredag er det konsert i Foynhagen som ligger langs Brygga.  Dørene åpner kl 20.00 og billettene kjøpes på www.foynhagen.no. Etter konserten fortsetter festen på The Sense og i hagen.

Aldersgrense: 20 år

Konserten lørdag:

Lørdag kveld vil det være konsert på Brygga der seilere/VIP har sitt eget område. Alle seilere i regattaen har gratis tilgang på konserten med armbåndet.

Det er 18 års aldersgrense. Seilere under 18 år kan få tilgang til konserten ved å ha på seg rødt festivalarmbånd. Dette båndet får dere når dere leverer egenerklæringen på regattakontoret.

Program: 

Programmet blir oppdatert utover våren. Se foreløpig program  HER

Broåpninger: 

 

Oppdateres

Vi håper dere får en super helg i Tønsberg! Del gjerne deres bilder #tønsberglivet

 

 

Til festival start

260

Dager

68

Timer

68

Minuter

260

Sekunder

Festivalens posisjon

N

59.2675699

Ø

10.4075608

Finn veien til festivalen

Finding...

Close