-Skal skape en opplevelse for frivillige

Endelig er Tønsberg målby for seilasen, og vi gleder oss til å ta imot tusenvis av seilere. For å få den festen byen fortjener trenger vi frivillige til små og store oppgaver. Alle mann ombord!

 

Photo: Istock. dolgachov

 

Meld deg som frivillig HER 

-Jeg er overbevist om at dette blir en opplevelse for de frivillige. De gjør en viktig jobb for byen vår, og er med på å skape det vi håper og tror blir en folkefest år etter år, sier Cecilie Bækken Sørumshagen som er daglig leder i Tønsberg Sentrum, og arrangør av Færderfestivalen.

Seilforeningen KNS er arrangør av selve seilasen, og når båtene legger til kai starter Færderfestivalen.

Det planlegges mange aktiviteter i byen. Det vil bli et fantastisk skue med hundrevis av flotte seilbåter tett i tett langs brygga, barnas Færdersfestival med konsert og aktivitet, matmarked på Torvet, vikingmarked på brygga og en stor konsert på lørdag.

 

Flittige never og kloke hoder

-Det ser ut til at regionen mobiliserer, det er utrolig gøy. Vi har en stor kraft i alle de frivillige  her i Tønsberg. Nå jakter vi på frivillige som kan hjelpe oss i byen til alt fra rigging, vakthold, serviceoppgaver og servering. Vi trenger all kompetanse. Flittige never og kloke hoder trengs før, under og etter festivalen, oppfordrer Sørumshagen.

Dette får du som frivillig:

  • Tilgang til alle arrangement
  • Mat og drikke
  • T-skjorte
  • Attest
  • Frivilligfest til høsten

 

Personinformasjon

Info om meg

 

Til festival start

260

Dager

68

Timer

68

Minuter

260

Sekunder

Festivalens posisjon

N

59.2675699

Ø

10.4075608

Finn veien til festivalen

Finding...

Close