Sjekk artistene som kommer!

9. juni er det klart for Færderfestivalens konsert.  Brygga fylles av seilbåter, og det ønskes velkommen til Færderfestivalen. Madcon, Emilie Adams, Donkeyboy og deLillos kommer, kommer du?

Kjøp billetter HER

 

 Madcon

Foto: Olav Stubberud

 

Den norske rapduoen Madcon er kjent som en hitmaskin med internasjonal suksess. Nå er de klare for å fylle scenen under Færderfestivalen 9. juni.

-Madcon er kjent for å skape god stemning, og vi tror scenen og rammene under festivalen kommer til å gjøre dette helt unikt, sier prosjektleder for Færderfestivalen Nick Sandberg.

De profilerte artistene Yosef og Tshawe utgjør duen Madcon. De har skapt flere hits, ”Beggin`” og ”Glow” er blant de mest kjente.  Madcon er i disse dager plateaktuell med det norskspråklige albumet «Contakt Vol. 2» som av anmeldere har blitt omtalt som den beste til nå.

 

Donkeyboy

Foto: Christian Bastiansen

 

– Donkeyboy har hatt en eventyrlig pop-suksess i over ca. ti år, og vi er glade for at de kommer til oss med både gammelt og nytt materiale, sier prosjektleder for Færderfestivalen Nick Sandberg.

 

Singlene «Ambitions» og «Sometimes» gikk rett til topps på VG-lista i 2009, og siden har det dukket opp hits etter hits fra gutta fra Drammen. Nå har de også spennende materiale til et nytt album som kommer i år. Så langt har Donkeyboys album og singler solgt og streamet til seg vanvittige 54 x platina i Norden.

 

-Donkeyboy har nå tilbakelagt konserter i blant annet Bergen og Trondheim, og det var ingen tvil om at de lager skikkelig stemning for publikum. Med de rammene vi har i Tønsberg er jeg overbevist om at det bør oppleves, oppfordrer Nick.

 

 

deLillos er klare for å skape stemning i Tønsberg.

 

 

-Vi tror det vil bli magisk med deLillos på scenen, mange hundre seilbåter til kai og flere tusen publikummere som synger med til kjente låter når sola går ned over Tønsberg brygge. Litt ekstra passende er det at deres siste album har navnet  ”Peiling på seiling, sier artistansvarlig Alexander Lorentzen.

 

 

 

 

Til festival start

260

Dager

68

Timer

68

Minuter

260

Sekunder

Festivalens posisjon

N

59.2675699

Ø

10.4075608

Finn veien til festivalen

Finding...

Close